Kerskransjes 250 gram

€ 7
50
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Sulfiet

Gluten, Ei, Melk, Noten, Sulfiet, Tarwe, Amandelen

Bewaaradvies

Droog en afgesloten voor licht en zuurstof.

Bereidingswijze

Boter ,amandelspijs, citroenrasp, zout en basterd mengen Goed laten mengen in zijn 2 in kuip Nu het ei toevoegen en opnieuw goed mengen. Als laatste de bloem en koolzuur erbij mengen in zijn 1. Het deeg uitrollen op 15 mm. dikte stukken snijden van 23 cm breed. De kalmeyer in gereedheid brengen met de juiste wals. dikte afstellen, KLEINE WEGEN 33 stuks 250 gr. 28 op een plaatje. GROTE WEGEN 8 stuks 215 gr. 39 op een plaat. Met eistrijksel afspuiten. Overstrooien met schaafsel en kristalsuiker In ovenkar schuiven en afbakken.